mandag, august 13th, 2007 | Author: æLenn
Erlend sier nei til kjørenekt for ungdomMenn er fra Mars, kvinner fra Venus – i dag lurer jeg på hvor Trygg Trafikk egentlig kommer fra. I hvertfall et sted fjernt fra den verden jeg lever i!

I helga fikk vi høre at organisasjonen ønsker en ordning der ungdom skal nektes å kjøre bil om natta, i helgene, og med passasjerer i baksetet. Dette er et forslag så fjernt fra hvordan ungdom lever livet sitt i 2007, at jeg har vansker for å finne ord. En hver som vet hvordan kollektivtilbudet er utafor indre bykjerne i Oslo skjønner at det i hvertfall vil føre til at distriktsungdom får mange lange kvelder med mor, far og detektimen på NRK.

Senterungdommen har hatt spesielt fokus på trafikksikkerhet siden sommeren 2003. Jeg trenger bare nevne “lappen som valgfag” og “hjem for en 50-lapp” (sistnevnte har ført til en reduksjon i antall skadde og drepte med opp mot 30% i Sogn og Fjordane, som var først ute!).

Her kan du lese mer om hva jeg mener om Trygg Trafikks forslag, og hva vi heller bør prøve ut.

Category: Ukategorisert
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

6 Responses

 1. 1
  Anonymous 
  mandag, 20. august 2007

  FYYYY FAAAEN!!?? erru helt fjern du ellr!??!? du kanke gjørra det vettu!! faen ass!! du har røyka for no a!? forbanna IDIOT ass!!

  FØCK DEG SÅÅÅ JÆVLIG!!!!

 2. 2
  Anonymous 
  mandag, 20. august 2007

  erre mulig eller??!???!?! det er du som er fra mars vettu!! den dagen det skjer kommer nok alle under 25 i norge til og gjøre oppstyr i hele landet!!! skjønner ikke åssen det går ann å ha så syke tanker!!!!!kom deg til mars a!!!!!!!!!!!!!!!erre faen meg MULIG!!!!!!

 3. 3
  Anonymous 
  mandag, 20. august 2007

  forde om du er en jævla grinebitter som sitter hjemme på en lørdagskveld å nupper loffen, så trenger du ikke å gjøre detta ass.. elr, det kommer helt sikkert ikke til å gå igjennom heller da.. men er du virkelig så tjukk i hue!?!?

  du må værra født opp ned å me rævva framover duh!! nerd ass!!!

 4. Hoi, alltid trivelig med fornuftige innspill!

  Om du tar deg tid til å lese teksten min en gang til vil du kanskje oppdage at jeg er uenig med Trygg Trafikk – og sannsynligvis enig med deg (sjøl om jeg bruker litt andre ord). Kjørenekt for ungdom er som overskrifta sa et “Forslag fra en annen verden”.

 5. Ehmmm… såvidt jeg har fått med meg var det faktisk folk fra ditt eget parti som kom med dette forslaget…

  en liten samferdselsminister kanhende?

 6. amalie: Nei, det er Trygg Trafikk som fremma forslaget. Jeg har blant annet møtt dem i radiodebatt om saken!

  Flere har vært litt forvirra, så jeg har personlig snakka med Liv Signe om det, og hun har forsikret meg om at forslaget ikke blir gjennomført. For å sitere et leserinnlegg hun har sendt ut om saken: “Lat det likevel ikkje være tvil om dette: Det er ikkje aktuelt for ein samferdelsminister frå Senterpartiet å setje i verk tiltak som gjer at distriktsungdom ikkje kan leve aktive liv – også i helgane og på natta.”

  Det burde ikke overraske noen. Dama er fra Sogn og Fjordane – hun vet noe om hvor nødvendig det er med førerkort om du bor utenfor de store byene. ;-)