torsdag, mai 22nd, 2008 | Author: æLenn

Hva i alle dager er det som rører seg i hodet på Norges Fotballforbund (NFF)? Heldigvis er det mange som har reagert etter at NFF fjernet flagget fra brystet på de norske landslagsdraktene (sist ut er faktisk idrettsministeren og landslagstreneren!).

Ett av argumentene som brukes, er at “så få andre land har flagget på drakta”. Hallo? Det er jo bare enda en grunn til å beholde det – ett av mange positive særpreg vi har er jo at vi har en nasjonal identitet der vi nordmenn er stolte av flagget vårt!

… og hva er det erstattet med? En drage som snirkler seg rundt NFFs logo. Med andre ord ofres det norske flagget for å drive merkevarebygging for fotballforbundet.

Spiller landslaget for forbundet eller for landet sitt? Jeg bare spør.

Tor-Erik Røberg-Larsen i Dagsavisen har et godt forslag. Han skriver “Den nye dragedrakta skal presenteres på Ullevaal stadion onsdag 28. mai når Norge møter Uruguay. Tenk hvor fargesprakende vakkert det ville være om alle som skal dit tok med seg det norske flagget som en protest mot fotballforbundets dragehysteri”.

Det bør folk gjøre. Meld deg også inn i en av de mange fjesbokgruppene som protesterer mot flaggranet.

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

One Response

  1. så enig, så enig. men kan se ut som det var grådighet som lå til grunn for innføring av det nye merket.